Een magazine maken met O.K. Parking

Live Magazines, een onderdeel van O.K. Parking, is het bedrijf dat in een dag een 32 pagina’s tellende magazine in elkaar zet. Zo ook bij het Live Magazine van Locatie Spatie. Twee heren van de hoofdredactie die ook grafisch ontwerper zijn en art director, met daarnaast een fotograaf, producer en aanvullende schrijvers vormen het team van Live Magazines. Ze begonnen in 2009 en maakten inmiddels tijdens diverse evenementen en congressen een magazine.

 

Locatie Spatie wordt zaterdag 28 mei de broedplaats van de redactie. Alles gebeurt ter plekke. Optredens van onder andere singer songwriter Dislisa, streetartists als Sivanski die een graffiti zal maken, recepten van Caribische broodjes, Lawin die ter plaatse kleding maakt. Dit alles gevolgd door pen en camera. Negen uur beginnen, einde van de dag naar de drukker en uitgedeeld voordat iedereen naar huis is.


TAGS: , ,
  • mei 27th, 2011
  • Magazine
  • Reageren uitgeschakeld
  • #