De Eerste Prijs in Presikhaaf

Iedereen kent wel iemand die iets extra’s verdient. Iemand die je erg waardeert, waar je veel plezier mee hebt of die je een bijzonder mens vindt. Nu is er de gelegenheid om dat even zichtbaar te maken. Beeldend kunstenaar Karen Opstelten zal de komende tijd in Presikhaaf aanwezig zijn met haar ‘Eerste Prijs Podium’. Hiermee geeft zij iedereen de mogelijkheid een kleine prijsuitreiking te laten voltrekken. Op een speciale kartonnen beker kan de reden voor de prijs getekend worden en er wordt een mooie foto van de prijsuitreiking gemaakt.
De foto’s zullen 23-6 in Locatie-Spatie en 10-9 in park Presikhaaf te zien zijn, daarna zal iedereen zijn foto persoonlijk in ontvangst krijgen.
Elke keer als er een prijsuitreiking plaatsvindt zal er een oorkonde gemaakt worden, met daarop de reden van de prijsuitreiking. Deze oorkondes komen aan de bomen in de wijk te hangen.

 

Wil jij ook laten zien hoe bijzonder/belangrijk/gek/leuk,etc. je iemand vindt (vriend, familie, zomaar iemand in de wijk)? Neem contact op met Karen Opstelten (06-15430881/kopstelten@hetnet.nl) en ze komt naar de door jou aangewezen plek in Presikhaaf!


TAGS: