De eerste prijs in foto’s (dag 1, deel 1)

De eerste dag van prijsuitreikingen is voorbij. Karen Opstelten ging door de wijk met haar podium. Op verschillende plaatsen nodigde zij mensen uit elkaar de eerste prijs uit te reiken. De eerste uitreiking vond plaats door een heel enthousiaste bewoonster in de wijk. Zij wil nog meer mensen een prijs uit gaan reiken, maar begint met haar buurvrouw die zo lang voor haar moeder heeft gezorgd en nu voor haar gehandicapte zus zorgt.
In het winkelcentrum kwam het project als uit de hemel gevallen. Een medewerker van de Hema wilde juist een collega bedanken dat zij in de medezeggenschapsraad zitting wilde nemen. Zij was zo blij met deze gelegenheid dat ze er meer Hema personeel bijhaalde om te komen applaudisseren.
Later verscheen de prijsuitreiking in de Roompotstraat, waar een aantal bewoners de kans waarnamen om elkaar binnen het gezin extra waardering uit te spreken.
In de Krammerstraat waren het weer buurvrouwen die elkaar een extra compliment gaven.

 

De foto’s staan na de klik!

 

 

 

 

Woensdag volgt dag 1, deel2!


TAGS: ,