Trashmarkt verslag

Regen, zon, regen, zon, regen! Het weer was wisselvallig tijdens de Trashmarkt afgelopen zaterdag in Locatie Spatie, gelukkig had organisator en Urban Creator Mina Yacoub de deelnemers aan de markt al geadviseerd zeiltjes mee te nemen en was er binnen meer dan genoeg ruimte om de markt gezellig en knus door te zetten.

 

En dat gebeurde in de loop van de middag dan ook. Een aantal die-hard rommelmarkt veteranen waren het mindere weer echter wel gewendt waardoor zij samen met de DJ en een aantal overdekte kraampjes buiten voor een aantrekkelijk visite kaartje zorgde.

 

Binnenin Locatie Spatie was inmiddels een gezellige puinhoop van kleedjes met de meest uiteenlopende handelswaar gecreëerd.  Kleding, Cd’s, speelgoed, elektronica, boeken, enz.

 

 

 

Ook aanwezig waren de dames van Caribbean Taste (het was immers zaterdag) en hun broodjes vonden gretig aftrek bij zowel de bezoekers als standhouders die hun eerst verdiende 3euro vijftig graag inwisselde voor een Caribisch broodje. Verder was er ook nog een stand van New Arts met daarachter de altijd creatieve Mike Step en een voor 1 van de blauwe bomen die kunstenares Chantal de Wolde in Spatie plaatste stond de Nederlands/Turkse dichteres Gulnar Yoldas met haar dichtbundel. Al met al weer een dag vol variatie in Locatie Spatie en zeker een die voor herhaling vatbaar is maar dan wel met wat mooier weer graag!

 

 


TAGS: , ,
  • juli 11th, 2011
  • Verslag
  • Reageren uitgeschakeld
  • #