Programma

Zaterdag 28 Mei: Live Magazine

Op zaterdag de 28e Mei zullen een groot aantal creatieve jongeren samen met de mensen van O.K. Parking binnen 1 dag een magazine maken. Naast informatie over de Urban Art & Music dag in Locatie Spatie zal er in het magazine ook informatie te vinden zijn over diverse creatieve initiatieven en andere bezigheden in de wijk. Het eindproduct word op diverse plaatsen verspreid en is uiteraard ook online te lezen.


Vrijdag 10 Juni: AMP meets Locatie Spatie

Het Arnhems Muziek Platform organiseert al geruime tijd met veel succes diverse muzikale avonden in BOSCH. Op 10 Juni zal AMP naast het Gelders Orkest diverse muzikale talenten uit de wijk Presikhaaf presenteren. Zo is JoKaa een singer/songwriter, beatboxer en multi-instrumentalist die in zijn liederen verhaalt over de ups en downs van het alledaagse leven en Selen Apaydin een klassiek geschoolde Turkse piano soliste.

zaal open: 19.30/start: 20.00/2 euro kaartje


Zaterdag 18 Juni: Urban Art & Music meets Spatie

Kunst! Dans! Theater! DJ’s! Live Muziek! Hip Hop! Allemaal op een avond in Locatie Spatie. Naast optredens van onder andere Dislisa, Achterdochtig, Affe Maria, Ferry, Sivanski, Theatergroep Cactus, New Arts kan je ook genieten van heerlijke Caribische broodjes

zaal open: 20.00/start: 20.30/GRATIS!


Donderdag 23 Juni: Soepsalon Summerjam

Tijdens deze allereerste officiële jamsessie ben je van harte welkom om op te treden, te experimenteren met muziek of gewoon te komen genieten. Muziekgenres en culturen worden door elkaar geschud en gemixt tot een spannende ‘musical jungle’. Van rappers tot violisten, van zangers tot djembé- en sazspelers: iedereen is welkom. De avond wordt geopend met lekkere rock ‘n roll en blues door onze huisband. Ten slotte is er natuurlijk aan lekker eten en drinken gedacht: Caribbean Taste en De Soepsalon zullen zorgen voor Surinaamse en Antilliaanse broodjes, cocktails en heerlijke veganistische soep.

zaal open: 19:00/GRATIS!


Zaterdag 9 Juli: Trash Markt

Trash Markt is een heuse rommelmarkt 2.0 dus wees erbij! Iedereen is van harte welkom om te genieten van eten, muziek en acts van verschillende culturen. Wil je trash verkopen of heb je talent en wil je een act zijn. Meld je aan bij: Mina Yacoub 0641399604, mina@leerbedrijfdiagonaal.nl

Tijd: 10:00 tot 16:00/Entree: GRATIS!/Kosten inschrijving: 2 euro, kinderen 50 cent


Zaterdag 9 Juli: Tiger Shake Verjaardagsfeest!

De Tiger Shake DJ’s dalen neer in Locatie Spatie voor een wel zeer speciale dansavond.

 

Start: 21:30/Deur dicht: 01:00/Entree: Gratis! Vrijwillige bijdrage of singeltje

 

Vrijdag 19 Augustus: Drawing Her Story Expo

 

Zaterdag 10 September: De Oersoep van Presikhaaf

Ruim 3 maanden is Lobke Meekes bezig geweest met het verzamelen van diverse soepgerechten uit de vele culturen die Presikhaaf rijk is. Vandaag is de kans recepten uit te wisselen en soepen te proeven!

 

 

Park Kinderkamp Lichtjesfeest

19:00 – 21:00

 

Iedere zaterdag (ook tijdens de zomerstop!): Caribbean Taste

Iedere zaterdag kan je van 12:00 tot 18:00 in Locatie Spatie genieten van de lekkerste Caribische broodjes. Afhalen is ook mogelijk.

Category Archives

Monthly Archives